October 31, 2016 0

Oh Natuurlijk

By in ruimtelijk

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

abandon-combo

vis-eend-riet-overal-web

vis-eend-riet-close-web

verloren-vangst-web

SONY DSC

Natuur is voor veel kunstenaars een inspiratiebron. Dat geldt ook voor Groninger kunstenaars. Voor de tentoonstelling Oh natuurlijk selecteerde het Centrum Beeldende Kunst Groningen (CBK Groningen) daarom vier jonge, getalenteerde Groninger kunstenaars die zich hierdoor laten inspireren: Koos Buist, Joachim Nieuwhof, Mieke Raatjes en Joyce ter Weele.¬† Ik toonde de film SLOOT en een reeks nieuwe werken die alles te maken hebben met de sloten en grachten van Groningen. Op veelal po√ętiche en humoristische wijze toonden zij de verbinding tussen natuur en cultuur.

Titels van boven naar beneden: As tot as, Waterfiets, Verloren jeugt, Vis, eend en riet, Verloren vangst, Huis van de dode slak (deurbel).

 

 

 

Comments are closed.