March 3, 2017 0

Bij-zaken

By in ruimtelijk

Bijzaken,buis

bijbuis & ruit closel w

SONY DSC

honinglamp R

Bij-buis & Honinglamp. Glazen buis hangt horizontaal gevuld met honingbijen, Kolf gevuld met honing en licht werkt als contragewicht. (Tweede foto van boven toon onscherp een ruit van mede exposant Fabian Westphal)

hommel v1

SONY DSC

Hommel (detail van bombus-mobiel) en overzicht van biobol2011 op statief & Bombus-mobiel, 5 hommels in balans met stuifmeel in reageerbuis

Veer&steenAas R

Balans tussen veer & steen in vergaderzaal.

De expositie in het pad van drie&zestig is in samenwerking met Fabian Westphal die een serie eigen werken presenteerd. De expositie is te zien van 25 november 2016 tot en met 29 april 2017 aan het Boterdiep 63, ma. t/m vr 9:00 tot 17:00 uur, vrije toegang & gratis koffie.

Comments are closed.